Domineeskamp 31
6964 AG, Hall

+31 (0)6 27 06 22 02
info@hogeweijsports.com

Over ons

Wie zijn we?

Wij zijn een gezin van vijf uit het mooie dorpje genaamd Hall. Wij zijn gek op sporten en de natuur. En houden van een mooie groene tuin.

Wilbert werkt al flink wat jaren in de sportbranche/kunstgras en heeft hierdoor al heel wat ervaring met kunstgras. Het leek hem leuk om een onderneming te starten in de kunstgras branche samen met zijn kinderen, Jeffrey, Britney en Justin. Zijn partner Femmie is binnen HogeweijSports vooral de ondersteunende en verzorgende factor, waardoor alles op rolletjes verloopt!

Vanaf april 2020 zijn we langzaamaan gestart met kunstgras leggen bij familie en vrienden. We hebben onze website laten bouwen en natuurlijk onze social media kanalen opgezet. De connecties van Wilbert kunnen we heel goed gebruiken voor onze projecten, maar ook krijgen we steeds meer nieuwe (onbekende) klanten wat erg leuk is! Dit doen we nu al een paar jaar gewoon naast onze vaste baan/school en doen we echt omdat we het leuk vinden!

Uit ervaring weten we dat gras niet overal mooi kan groeien en groen kan blijven, vandaar dat wij met het mooie alternatief kunstgras kwamen.

Wij zijn een kleinschalige onderneming die het leuk vinden om zich bezig te houden met het toepassen van mooi en functioneel kunstgras in de particuliere tuinen. We zullen onze uiterste best doen om tevreden klanten te zien.


Onze producten kunt u zelf ophalen (betaling bij afhalen) of tegen een kleine vergoeding laten bezorgen (vooraf betaling).

Contact image

Wilbert

Chat met ons!

Welkom bij HogeweijSports, ik sta je graag te woord bij je vragen. Kan ik je ergens mee helpen?
by Best4u Media
Je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur jouw offerte!